Tanterv

A Planet Kids Angol nyelvű Gyermekközpont kidolgozott programmal rendelkezik, amit úgy alkottunk meg, hogy igazodjon és kiegészítse a Kisgyermekkori Oktatási Programhoz: fő témáink a matematika, nyelvtanulás, művészet, irodalom, tudományok, és szociális ismeretek.

Művészeti ismeretekkel, számítógépes ismeretekkel, magyar előkészítő foglalkozásokkal, testneveléssel, zenei élményekkel és „zöld” módszerekkel tesszük érdekesebbé tantervünket.

Gyermekük minden nap zenét fog hallgatni, ennek hatására többféle komolyzenei zeneszerzőt fog felismerni.

A Planet Kids egyénként kezeli a gyermekeket. Az egyén fejlesztése olyan fontos, mint az akadémiai oktatás, a gyerek megtanul vigyázni magára, a környezetére, másokra – főzés, takarítás, építés során ügyesen mozogni, tiszteletteljesen beszélni, megfontolttá és segítőkésszé válni.

Az értékelés a tanár megfigyelései alapján állandóan frissül. A rendszer működésének kulcsa a gyermek viselkedése, boldogságuk, szívélyességük a tanulás iránti szeretetük és munkabírásuk.

A Planet Kids-ben a gyermekeket a következőkre bíztatjuk:

  • fedezz fel, csodálkozz rá és kérdezz!
  • kísérletezz és játssz!
  • keresd az információt!
  • találj ki és kivitelezd az ötleteid!
  • működj közben a problémamegoldásban!

Pedagógusaink többféle tanítási módszert ötvöznek, melyek lehetővé teszik diákjaink (és tanáraink) számára, hogy évről évre kiépítsék és fejlesszék készségeiket.
A Planet Kids egy olyan hely, ahol a kisgyermek elkezdhet tanulni. Kedves, családias hangulatú csapatunk nagyszerű alapot szolgáltat egyetemes programjainkhoz.

Pedagógusaink mind szakképzettek a kisgyermekekkel való foglalkozásban  az általános vagy a speciális igényű gyermekek terén és erről papírral is rendelkeznek, leinformálhatóak és első segély tanfolyamot végeztek.

egészséges étrend

At Planet Kids we strive to provide our children with nutritious well balanced meals. Our menus include regular portions of fruits and vegetables and a variety of assorted grains.
Planet Kids is able to provide special menus at no extra cost for children with:* Diabetes.* Sugar* Gluten* Lactose intolerance.