Bemutatkozás Pécel

A Planet Kids alapítója a New Yorkban született angol anyanyelvű Moharos Gabriella:

Sokéves pedagógusi tapasztalattal rendelkezem és gyermekpszichológiából szereztem diplomát. Tisztában vagyok vele, hogy a tanárok milyen elvárásokkal szembesülnek a Szülők és  a gyermekek részéről; valamint azzal is, hogy milyen fontos, hogy pedagógusaink a megfelelő tárgyi és pedagógiai eszközökkel dolgozhassanak, tiszteletet és odaadást mutassanak mind a Szülők, mind a gyermekek felé -  hiszen ezek a legfontosabbak a családokkal való csapatmunkában.

Pedagógusaink képzettek a kisgyermekek fejlesztésében és tanításában, valamint angol anyanyelvűek.

Majdnem minden nap jelen vagyok az intézményben és nyitott vagyok a javaslatokra, visszajelzésekre. Igyekszem szoros napi kapcsolatot kialakítani, mind a gyermekekkel, mind a Szülőkkel.

Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges étkezésre, valamint a gyermekek biztonságára.

 

Különfoglalkozásaink között van lovaglás, úszás, balett, judo, síelés, foci és mozgásterápia, amit az oktatók angol nyelven tartanak.

Az allergiás vagy valamilyen intoleranciával (laktóz, liszt, stb.) rendelkező gyerekeknek külön ételt biztosítunk.

Csatlakozz hozzánk, találkozz a csapatunkkal, nézd meg épületeinket és ismerd meg programunkat!


Planet Kids Pécel


A Planet Kids  Pécel város szívében, mégis csendes helyen található, pár percre a Ráday-kastélytól. A városi forgatagból egy kis gyaloglással patakhoz, halastóhoz, emlékművekhez juthatunk el. 

A Keleti-pályaudvartól induló vonattal 20 perc, az Örs vezér teréről induló 169E busszal 40 perc alatt lehetünk Pécelen.

NYITVATARTÁS: 7:00-17:00-ig, hétköznapokon

Cím: 2119 Pécel, Szemere Pál utca 8.

Telefon: 06-28-741-105

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keress minket a Facebook-on!

facebook - Pécel